N

Din rutinerede VVS installatør i Solrød

Kildeager 5B

2680, Solrød Strand

Badeværelser

VVS i mere end 50 år

Hilleberg VVS A/S er et velrenommeret familieforetagende, som har eksisteret i mere end 50 år på tværs af generationer. Vi holder til i Køge, men dækker det meste af Midt -og Nordsjælland. Vi laver alt i VVS -og blikkenslagerarbejde og kan også nemt klare større projekter, der kræver murere og tømrere såsom renovering af baderum.

Din baderumsekspert

Peter Hilleberg VVS tilbyder korrekt montering og installering af produkter i dit badeværelse. Det gælder alt fra toilet og håndvask til brus og gulvafløb. Så står du og skal have renoveret dit badeværelse, ændret stilen eller udskiftet diverse armaturer, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi har en række troværdige leverandører, der tilbyder lækre og holdbare produkter, som vi gerne anbefaler til alle vores kunder. Vi klarer al montering, installering og tilpasning for private og erhverv i Køge og omegn.

Vi tilbyder:

  • Sanitet og armaturer
  • Brus, badekar og spa
  • Spejle og lys
  • Håndklædetørrer
  • Gulvafløb

Stilen er vigtig

Indretningen af badeværelset og udvælgelsen af de forskellige produkter kan være en uoverskuelig omgang, men vi hjælper dig i mål, ligegyldigt hvilke spørgsmål du brænder inde med. Skal vandhanen monteres på væggen eller i vasken? Hvilke armaturer passer bedst til stilen på resten af badeværelset? Skal overfladen være i krom eller messing? Alle spørgsmål er vi indstillet på at hjælpe med, og vi kommer også gerne med vareprøver fra vores anbefalelsesværdige leverandører, så du kan få inspiration fra det klassiske til det moderne eller mere unikke.  

Få et uforpligtende tilbud på en vvs-løsning, der er tilpasset dit badeværelse! Kontakt os i dag.