N

Din rutinerede VVS installatør i Solrød

Kildeager 5B

2680, Solrød Strand

Om os

Om Os:

Peter Hillebergs interesse for vvs-faget kommer ikke langvejs fra, da Peters far, Erik, selv var vvs-installatør. Erik stiftede i 1984 sit eget firma: VVS Installatør Erik Hilleberg ApS, som Peter sidenhen har overtaget og ændret navn til Peter Hilleberg VVS. Firmaet er opbygget efter de samme værdier, som stammer fra det gode gamle håndværk, der bygger på mange års dansk tradition.

For os er det et krav at levere god service og håndværk i ordentlig kvalitet, som du er tilfreds med. Vi gør altid vores for, at den ydelse, vi tilbyder, lever op til dine forventninger – derfor er kommunikation et vigtigt værktøj for os. Vi lytter til dig og sparrer med den viden, vi har, så du får den løsning, der passer bedst til dit behov.

Mangler du en professionel vvs-installatør? Ring til os på +45 56 14 88 82, så vi sammen kan få aftalt en tid til at komme ud og kigge på opgaven.

Service, & kvalitet:

Hos Hilleberg VVS går vi op i at udføre det bedste arbejde for kunden, derfor opkvalificerer vi hele tiden via kuser som bl.a. energivejledere, så vi hele tiden er med på hvad der sker i branchen.

Vi arbejder bl.a. med:

N

Bad og sanitet

N

El og gas

N

Varmestyring og varmeanlæg

N

Afløb og kloakker

N

Rør og pumper

N

Rådgivning og serviceeftersyn