N

Din rutinerede VVS installatør i Solrød

Kildeager 5B

2680, Solrød Strand

Varmepumper

VVS i mere end 50 år

Hilleberg VVS A/S er et velrenommeret familieforetagende, som har eksisteret i mere end 50 år på tværs af generationer. Vi holder til i Køge, men dækker det meste af Midt -og Nordsjælland. Vi laver alt i VVS -og blikkenslagerarbejde og kan også nemt klare større projekter, der kræver murere og tømrere såsom renovering af baderum.

Kniber det med at opvarme din bolig?

Kniber det med at opvarme din bolig?

Hos Peter Hilleberg VVS tilbyder vi at installere fjernvarme hos dig, der allerede bruger en anden energiform, men ønsker at sparre på varmeregningen. En af fordelene ved fjernvarme er, at den er miljøvenlig og et billigt alternativ du kan opvarme din bolig med god samvittighed. Til dig, der allerede har et fjernvarmeanlæg, men har problemer med det, sørger vi gerne for at servicere og modernisere det, så du igen kan opvarme din bolig på effektiv vis. Udover fjernvarme tilbyder vi også installation af andre energiformer, og vi tager gerne en snak med dig om, hvilken der passer bedst til din situation.

Hurtig service

Vi arbejder i en branche, hvor det oftest skal gå hurtigt, når opgaverne kommer ind, for står du uden vand eller varme, er det et stort problem. Vi ved, at det bliver uudholdeligt i længden. Derfor går vi meget op i at yde en god kundeservice, hvor vi hurtigst muligt kommer ud og servicerer dit fjernvarmeanlæg. Hvad end det er ustabilt eller brudt helt sammen, står vi altid klar til at hjælpe dig.

Bor du i Køge eller omegn og har brug for at få installeret fjernvarme? Kontakt os i dag, så vi hurtigst muligt kan hjælpe dig i mål med en billig fjernvarmeløsning.

Peter Hilleberg VVS er medlem af:

VE Godkendt

Hos Peter Hilleberg VVS A/S er vi VE godkendt til montering af varmepumper, hvilket betyder at du kan få mest ud af dit vedvarende energianlæg.