N

Din rutinerede VVS installatør i Solrød

Kildeager 5B

2680, Solrød Strand

Gasfyr

VVS i mere end 50 år

Hilleberg VVS A/S er et velrenommeret familieforetagende, som har eksisteret i mere end 50 år på tværs af generationer. Vi holder til i Køge, men dækker det meste af Midt -og Nordsjælland. Vi laver alt i VVS -og blikkenslagerarbejde og kan også nemt klare større projekter, der kræver murere og tømrere såsom renovering af baderum.

Udskift dit gamle gasfyr

Hos Peter Hilleberg VVS tilbyder vi udskiftning, montering, installering og serviceeftersyn af gasfyr og naturgasanlæg for private i Køge og omegn. Har du et gammelt gasfyr, der efterhånden har udtrådt sin levetid, kan det hurtigt vise sig at være en god investering at skifte til nyt – både af hensyn til din varmeøkonomi og miljøet. Hos Peter Hilleberg VVS tilbyder vi at gennemgå din varmeøkonomi med dig, så vi kan få et overblik over, hvad dit forbrug og behov er. Derfra finder vi en løsning, der bedre kan betale sig for dig.

Hvad er bedst?

Vvs-arbejde er oftest fremmed for de fleste, og det er vi godt klar over. Vi sørger derfor altid for at give dig fordelene og ulemperne ved de muligheder, du har, så du tager den rette beslutning og føler dig sikker på, hvad der sker. Du skal føle, at du har kontrol og er med på, hvad der skal ske, og hvad grunden til det er, rettere end du blot lader dig overtale. Vores erfaring siger os, at det bliver en bedre oplevelse for dig.

Ring til os på tlf. +45 56 14 88 82 og få et uforpligtende tilbud på et nyt gasfyr eller naturgasanlæg!

Peter Hilleberg VVS er medlem af:

Gaspejsebutikken

Som montør for Gaspejsebutikken er det Peter Hilleberg VVS A/S der monterer gaspejse købt hos Gaspejsebutikken